tag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post8074210832347322369..comments2024-03-25T09:16:13.669+02:00Comments on Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa: Itsetehty kotijuusto - perinneruoasta gourmeeksiTinskun keittiössä & Tyynen kaahttp://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-30488435903608119452023-10-23T02:12:06.451+03:002023-10-23T02:12:06.451+03:00Laitoin tuore maitoon mutta uskoakseni meillä on p...Laitoin tuore maitoon mutta uskoakseni meillä on parempi UHT maito, hieman paksumpaa kun on ollut avattuna, juuri juustoon sopivaa, tulee kimmoisampi. <br /><br />Mutta hyvãä tuoremaitokin on.<br /><br />Kokeilen eri tavoilla.<br /><br />Sopii hyvin Pinaatin kanssa leivãlle (+ paahto leivãlle) <br /><br />Siirapin kanssa myòs erinomainen, paistettuna tai ilman.<br /><br />Juomaksi kãy hedelmäinen punaviini eli makea VIINI 🍷...sellaistakin on rypãle sokeria se rusinakin on.<br /><br />Luumu sopii myös...ym. <br /><br />Hyväã jatkoa, mulla on yhteys ongelmia, piraattien takia en anna liikaa tietoja ...<br /><br />Metsãnpeikko pippurinen yrtteineen Ihmisten ilmoilta<br /><br />Democratia dos temperaturas, parakalo...KAI Jean Marc Maattanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-23129642320600964952023-10-22T08:55:13.243+03:002023-10-22T08:55:13.243+03:00Tuli tosi hyvä kaura leipä herasta...resepti vain ...Tuli tosi hyvä kaura leipä herasta...resepti vain on moni vivahteinen...mutta juuri sellaisen leivän sain kun tykkäãn, rapea pinta ja pehmeä sisältä...aivan täysin lapsuuden kodin kauraleivãn maku ( ei maistu yhtäãn piimålle) täys kaura ryyneistä.KAI Jean Marc Maattanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-75001271781322087452023-10-22T08:05:42.208+03:002023-10-22T08:05:42.208+03:00Vielä kiitos sulle ja muillekin...en ole syönyt si...Vielä kiitos sulle ja muillekin...en ole syönyt sitten nuoruuden pãivien tãtã juustoa, se on ollut monta kertaa mielessã ja kaupan tuotteissa ei ole sama maku, muutenkin, kun sataa on kiva leipoa myös, koti säilyy kuivana . En tiennyt että heran voi käyttää myös leipään...laitoin kauraleivän ja VIHDOIN kohosi hurjasti n. 7-10 kertaiseksi...en vielä maistanut mutta varmastikin hyväã... kiitos... muuten lehmãn maidon suora myynti ja juominen on on suomessa kielletty sitten minun lapsuuden, Otavan hevon selän takaa salaa sitten vain, rankassa ja Portugalissa sekã Korsikalla saa yhä aitoo maitoo, koska villi eli eläimen luonnollinen alkuperä ilman keinosiemennystä ja vankeutta... Atlantin saarien maito on myös UHT maitona kuin suoraan lehmãstä, hajukin on sama. Kiitos...KAI Jean Marc Maattanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-28404403383096696022023-10-19T23:07:32.077+03:002023-10-19T23:07:32.077+03:00Tosi hyvää. Sopii paahdetun kauraleivän ja teen ka...Tosi hyvää. Sopii paahdetun kauraleivän ja teen kanssa... Kai Jean Marc Maattanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-51450255839517463052023-10-16T00:57:24.378+03:002023-10-16T00:57:24.378+03:00Käy UHT maitokn... Paitsi suomalainen maito... Ult...Käy UHT maitokn... Paitsi suomalainen maito... Ultra Hoch temperature... sen valmistus on juuri nopea kiehauttaminen. Saa mm. Suomessa LIDL, stä ...mutta tuore maito on aina tuore maito. Aion kiehauttaa seuraavan juuston tulilla savustus pöntössä joka 2 kerroksinen joten muhii hyvin... nyt pitãã vain miettiã mausteita. Chili paprika ja Valkosipuli... inkivääriä...,Saframi...musta pippuri valkosipuli...poltettu Persilja ( cointro tai salsa) ...tillli? ... pippuriminttu jãlkkärille...jo on hommia juuston kanssa...<br /><br />Nimeni on Kaitsu, en saa laitettua nimeãni.<br /><br />Kai Jean Marc Määttä/ Propriano Corsika France/ Algarve Portugali Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-45100408591761360732023-10-15T21:01:52.124+03:002023-10-15T21:01:52.124+03:00Moron! Laitoin ihan kokeeksi pienen määrän juustoa...Moron! Laitoin ihan kokeeksi pienen määrän juustoa tãmän reseptin mukaan, tuli aivan mukavan makusta, en ole aikoihin syönyt Koti juustoa, mutta nyt oli taas Kunnon piimãä myynnissã, joten laitoin juuston. Nopea kiehauttaa ja helppo, aikaa menee vain odottamiseen , mutta voi valita ajan milloin valmistaa kaikessa rauhassa. Laitoin jäãkaappiin ja astiaan siivilä alle hieman punaviiniä hienoista maalais viini tynnyri makua antamaan. Kiitos reseptistä. <br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-77594710340322123442022-01-05T23:09:25.952+02:002022-01-05T23:09:25.952+02:00Olen vielä savustanut uunissa paistetun juuston - ...Olen vielä savustanut uunissa paistetun juuston - kuuluu meidän joulupöytäänDaijaanahttps://www.blogger.com/profile/11815066130547206821noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-15831124716237011072021-12-22T14:49:51.776+02:002021-12-22T14:49:51.776+02:00Olen tehnyt AB-piimään yli kaksikymmentä vuotta ja...Olen tehnyt AB-piimään yli kaksikymmentä vuotta ja toimii ihan yhtä hyvin kuin ennenvanhanen talouspiimä.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16295705803987996736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-28725295506686307592018-07-13T18:25:31.647+03:002018-07-13T18:25:31.647+03:00piimäjuusto ja munajuusto on kyllä kaksi aivan eri...piimäjuusto ja munajuusto on kyllä kaksi aivan eri juutoa !valkoinen noitahttps://www.blogger.com/profile/17038001600593404767noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-51329195284661878552017-11-19T12:46:16.854+02:002017-11-19T12:46:16.854+02:00Omnomnom.....miten herkullista 😍 Kotijuusto ja hi...Omnomnom.....miten herkullista 😍 Kotijuusto ja hillo...nyt tuli nälkä.Marjo https://www.blogger.com/profile/04035795067126317927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-14893979613752140472017-11-19T09:07:54.550+02:002017-11-19T09:07:54.550+02:00On niiin herkullisen näköistä, että tekisi mieli h...On niiin herkullisen näköistä, että tekisi mieli heti maistaa. Juustojen tekoa en ole aiemmin edes harkinnut, mutta jospa ohjeillasi yrittäisin. Laktoositon ruokavalioni voi olla haaste, mutta kai onnistuu. Kiitos paljon ohjeesta ja mukavaa sunnuntaita!Leena/Mansikkaheinähttp://www.mansikkaheina.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-30030373885827450722017-11-18T19:22:27.999+02:002017-11-18T19:22:27.999+02:00Kylläpä näyttääkin herkulliselta erityisesti tuon ...Kylläpä näyttääkin herkulliselta erityisesti tuon hillon kanssa.<br />Tällainen juustohan sopisi hyvin joulupöytäänkin <3<br />Ihanaa viikonloppua Tinsku!Outi Krimou/Outi's lifehttps://www.blogger.com/profile/09824619525592258820noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-36369168275451485992017-11-18T17:44:05.703+02:002017-11-18T17:44:05.703+02:00Oi OI, ihan mielettömän hyvännäköistä!!!!! Kiitos ...Oi OI, ihan mielettömän hyvännäköistä!!!!! Kiitos muistutuksesta, tätä on lähiaikoina pakko tehdä, on se vaan sellaista herkkua. Ihana tuo paahteinen kuori kuin Ilves juustoa katselisi <3.<br />Saaranlautasellahttps://www.blogger.com/profile/01417888220151535599noreply@blogger.com