tag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post6219623916597682955..comments2024-03-25T09:16:13.669+02:00Comments on Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa: kolmen raaka-aineen maapähkinävoikeksitTinskun keittiössä & Tyynen kaahttp://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-33318855887297904022016-02-11T07:33:40.637+02:002016-02-11T07:33:40.637+02:00Kiitokset Raija ihanasta vinkistä ja ohjeesta <...Kiitokset Raija ihanasta vinkistä ja ohjeesta <3Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-19022519737264443542016-02-02T09:51:34.283+02:002016-02-02T09:51:34.283+02:00Maapähkinävoita on ihan helppo tehdä itsekin: Paah...Maapähkinävoita on ihan helppo tehdä itsekin: Paahda uunipellillä pähkinöitä jonkin aikaa. Mutta varo ettet polta. Anna jäähtyä, ovat tosi kuumia. Laita joko tehosekoittimeen tai murskaa sauvasekoittimella. Suolaa pikkasen. Alla koneen surrata, kestää, kestää ja jonkin ajan kuluttua lisää hiukan rypsiöljyä tai oliiviöljyä. Kun aikansa on antanut koneen surrata on sinulla valmis itsetehty maapähkinävoi. Raija Haatajanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-25243573574497979022015-11-08T07:46:44.278+02:002015-11-08T07:46:44.278+02:00Kiitos Kaisa vastauksesta. Ritiikin kommentti oli ...Kiitos Kaisa vastauksesta. Ritiikin kommentti oli minulta jäänyt vallan huomaamatta. Pahoittelut. Juurikin näin. Nutellan koostumus on niin erilainen kuin maapähkinävoin, joten siinä varmasti syy.Tinskun keittiössä & Tyynen kaahttps://www.blogger.com/profile/12585569674179868662noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-47460916089151876122015-11-07T17:34:56.465+02:002015-11-07T17:34:56.465+02:00(poistin edellisen kommentin vahingossa...)
Vast...(poistin edellisen kommentin vahingossa...) <br /><br />Vastaan nyt vaikka en ole bloginpitäjä :D Mutta nutellahan ei ole maapähkinävoita, vaan hasselpähkinä-suklaa levitettä, joten ei ihme että epäonnistui. Maapähkinävoi on vaaleanruskeaa ja paksua, sitä saa esim. lidlistä, mutta pitäisi löytyä kyllä ihan tavallisestakin kaupasta.abovethishttps://www.blogger.com/profile/09767201534752984216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-91961257232254565762015-11-07T17:32:48.799+02:002015-11-07T17:32:48.799+02:00Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.abovethishttps://www.blogger.com/profile/09767201534752984216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-271423547254890772.post-8776068034068989632015-10-29T09:53:57.545+02:002015-10-29T09:53:57.545+02:00Kiitos ohjeesta. Mutta. Mä käytin Nutellaa ja karp...Kiitos ohjeesta. Mutta. Mä käytin Nutellaa ja karppisokeria munan kera. Mun omat möhkäleet levisivät ja nyt on toffeemainen pellillinen piparia. Mitä maapähkinävoita Sä näytit?<br />Ritlikkihttps://www.blogger.com/profile/00102521058630007781noreply@blogger.com