Sartori Regolo 2012 - Täydellinen makupari riistalle

torstai 23. helmikuuta 2017

Talviloma on kohta lusittu ja vähän kaikenlaista tässä on ehtinyt touhuamaan. Ei kuitenkaan taaskaan niin paljon kuin olisin ajatellut saavani aikaan. 
Eilen paukahti pitkästä aikaa kunnon flunssakin päälle ja se luonnollisesti pistää uusiksi loppuviikon suunnitelmia.

Investoin muuten uuden apukokin keittiöön. Pitkään himoitsemani Sous Vide kypsentimen ja olen siihen aivan hurahtanut. Tässä on sitten ollut vaikka mitä kokeiluja ja testit jatkuvat.
Ensimmäisenä kokeilin poron fileen kypsentämistä ja voin kertoa, että kypsyydestä tuli juurikin täydellinen!

Sous Videstä lisää juttua sitten toisella kertaa.

Se mistä piti kirjoittaa, on että löysin loistavan punaviinin. Viini oli täydellinen makupari valmistamani poron kanssa.
Kyseessä on Sartori Regolo 2012.

Terveiset vaan taas sinne Klaukkalan Alkoon. Kiitokset, että jaksatte tämän kanssa aina hyllyn välejä kiertää ja pohtia vaihtoehtoja <3 Kyllä meni taas ihan nappiin!

Sartori Regolo 2012 tulee Italiasta ja on kivan hedelmäinen, keskitäyteläinen ja aavistuksella nahkaa.
Rypäle: Corvina Veronese.

Viinilehti kertoo viinin olevan harmoninen ja laadultaan erinomainen. Ruokasuosituksena juurikin selkeänmakuiset riistalihat.

Alkon määritelmän voit kurkata tästä.



Hintaa pullolla on 15€ ja löytyy ihan hyllyvalikoimasta.


Jos suunnitelmissasi on vaikkapa viikonloppuna valmistaa riistaruokaa niin suosittelen kokeilemaan.


Flunssaisin talvilomaterveisin:

//tiina

3 kommenttia

  1. Varmaan ihana uusi apukokki sulla käytössä, olen kuulut paljonkin tuosta ja huippukokitkin näitä varsin usein apunaan käyttävät. Punkku on punkku, en tajuu joskus 4 vuotta sitten tuli mittari täyteen, jotain jälkiruoka punkkua kuten Valpolicellaan pystyn vielä nauttimaan, jospa se joskus palautuisi takaisin. Roseviinit kyllä uppoo. Mukavaa loman loppua, koitahan parantua <3

    VastaaPoista
  2. Täällä on kaksi punaviiniaddiktia ja toi otetaan kyllä kokeiluun! :-)
    Terkkuja keväisestä Lontoosta!

    VastaaPoista