Gluteenittomista
Moilas-karjalanpiirakoista saa helposti näyttäviä ja herkullisia pikkusuolaisia
suupaloja.
Pienet cocktailpala tyyliset karjalanpiirakkaherkut
ovat varmasti yksi juhlapöydän katseenvangitsija ja oivaa pientä naposteltavaa
esim. illanistujaisiin.
Tinskun keittiö osallistuu tällä reseptillä Moilas gluteenittomien riisipiirakoiden tuunauskilpailuun Ruoka.fi palvelussa. Voit käydä äänestämässä suosikkireseptiäsi ja samalla osallistua 100€ ruokakauppa- lahjakortin arvontaan klikkaamalla Tästä tai reseptin lopussa olevasta linkistä.
Osallistu äänestykseen 9.6.16 mennessä.
Tee näin:
Paista gluteenittomat Moilas-karjalanpiirakat pakkauksen
ohjeen mukaan.
Leikkaa piirakat neljään osaan.
Pursota tai lusikoi savulohi-, kananmuna- tai aura-
broileritahnaa paloille ja koristele tuoreilla yrteillä. Savulohitahnan päälle näyttävyyttä tuo myös mäti tai
katkaravut.
Reseptit tahnoihin alla.
Pirteä savulohitahna
- 100g savulohta
- 1 pieni kevätsipuli varsineen silputtuna
- ½ hapokas omena pieninä kuutioina
- 100g maustamatonta tuorejuustoa
- 3 rkl ranskankermaa tai kermaviiliä
- 1 rkl sitruunamehua (ja hieman raastettua sitruunankuorta)
- 1 tl omenaviinietikkaa
- mustapippuria ja suolaa maun mukaan
Parempi kananmunatahna
- 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 100g raejuustoa
- 3 rkl majoneesia
- 1 rkl pieneksi silputtua ruohosipulia
- mustapippuria ja suolaa maun mukaan
Aura- broileritahna
- 150g kypsää broileria pienenä kuutiona
- n. 50g Aurajuustoa murusina
- 1 pieni kevätsipuli varsineen silputtuna
- 3 rkl maustekurkkua pienenä kuutiona
- 3 rkl majoneesia
- 3 rkl paksua maustamatonta jogurttia tai ranskankermaa
- hieman kuivattua rakuunaa tai timjamia
- mustapippuria ja suolaa maun mukaan
Lähetä kommentti