Pikkusuolaiset Moilas-riisipiirakka suupalat


Gluteenittomista Moilas-karjalanpiirakoista saa helposti näyttäviä ja herkullisia pikkusuolaisia suupaloja.

Pienet cocktailpala tyyliset karjalanpiirakkaherkut ovat varmasti yksi juhlapöydän katseenvangitsija ja oivaa pientä naposteltavaa esim. illanistujaisiin.


Tinskun keittiö osallistuu tällä reseptillä Moilas gluteenittomien riisipiirakoiden tuunauskilpailuun Ruoka.fi palvelussa. Voit käydä äänestämässä suosikkireseptiäsi ja samalla osallistua 100€ ruokakauppa- lahjakortin arvontaan klikkaamalla Tästä tai reseptin lopussa olevasta linkistä.
Osallistu äänestykseen 9.6.16 mennessä.

Tee näin:

Paista gluteenittomat Moilas-karjalanpiirakat pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa piirakat neljään osaan.
Pursota tai lusikoi savulohi-, kananmuna- tai aura- broileritahnaa paloille ja koristele tuoreilla yrteillä. Savulohitahnan päälle näyttävyyttä tuo myös mäti tai katkaravut.
Reseptit tahnoihin alla.

Pirteä savulohitahna

  • 100g savulohta
  • 1 pieni kevätsipuli varsineen silputtuna
  • ½ hapokas omena pieninä kuutioina
  • 100g maustamatonta tuorejuustoa
  • 3 rkl ranskankermaa tai kermaviiliä
  • 1 rkl sitruunamehua (ja hieman raastettua sitruunankuorta)
  • 1 tl omenaviinietikkaa
  • mustapippuria ja suolaa maun mukaan
Sekoita kaikki aineet sekaisin ja anna maustua jääkaapissa ainakin puolisen tuntia

Parempi kananmunatahna

  • 4 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 100g raejuustoa
  • 3 rkl majoneesia
  • 1 rkl pieneksi silputtua ruohosipulia
  • mustapippuria ja suolaa maun mukaan
Murskaa kananmunat haarukalla ja sekoita kaikki aineet sekaisin ja anna maustua jääkaapissa ainakin puolisen tuntia

Aura- broileritahna

  • 150g kypsää broileria pienenä kuutiona
  • n. 50g Aurajuustoa murusina
  • 1 pieni kevätsipuli varsineen silputtuna
  • 3 rkl maustekurkkua pienenä kuutiona
  • 3 rkl majoneesia
  • 3 rkl paksua maustamatonta jogurttia tai ranskankermaa
  • hieman kuivattua rakuunaa tai timjamia
  • mustapippuria ja suolaa maun mukaan
Sekoita kaikki aineet sekaisin ja anna maustua jääkaapissa ainakin puolisen tuntia.


Jos pidit tuunausideastani niin käy ihmeessä äänestämässä tätä tai jotain muuta tuunausvinkkiä. Osallistut äänestämällä 100€ lahjakortin arvontaan. Äänestä 9.6.16 mennessä klikkaamalla Tästä tai alla olevaa Moilas-banneria. Kiitos ja Onnea arvontaan :)






PRINT RECIPE

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Tinskun keittiössä ja Tyynen kaaMaira Gall