Helpot ja nopeat Friggs välipalapizzat gluteenittomasti



Nämä pienet välipalapizzat ovat suorastaan syntisen hyviä ja helppoja tehdä.
Sopivat yhtälailla illanistujaisiin ja leffaillan naposteltaviksi. Kun valitset pohjiksi Friggs pellavansiemen & rosmariini- tai chiansiemenet & merisuolariisikakkuja niin ne ovat myös gluteenittomia. Hampunsiemen & mustapippuri sopivat pizzoihin myös erinomaisesti, mutta jos ruuan pitää varmasti olla täysin gluteeniton, niin valitse jompikumpi ensimmäisistä.

Osallistun tällä reseptillä Friggsin ja Ruoka.fi:n Tuunaa riisikakku upeaksi välipalaksi –kilpailuun.
Voit myös itse osallistua kilpailuun äänestämällä suosikkireseptiäsi.
Äänestämällä voit voittaa 100e lahjakortin ja vuoden riisikakut. Siinä sitä riittäisi tuunattavaa :)

Helpot ja nopeat Friggs välipalapizzat 

Tarvitset:
  • Friggs pellavansiemen & rosmariini riisikakkuja tai chiansiemenet & merisuola
  • ketsuppia
  • juustoraastetta
Täytteiksi esimerkiksi

·         kinkkusuikaleita
·         salamia
·         ananasta
·         kirsikkatomaatteja
·         pizzamaustetta

Tee näin:

Sivele Friggs riisikakut ketsupilla.
Ripottele päälle juustoraastetta.
Lisää muut täytteet.

Paista uunissa 225*C noin 7 min tai niin kauan että juusto sulaa ja pizza saa kauniin värin.

Äänestä suosikkireseptiäsi ja osallistu kilpailuun klikkaamalla tästä
Tai klikkaamalla alla olevaa banneria



PRINT RECIPE

4 kommenttia

  1. Näyttääpä tooosi hyviltä. :) Pitää varmaan kokeilla joskus! Ja hei, semmonen pieni vinkki vielä tohon kirjotusasuun, että gluteenittomasti ei gluteiinittomasti. Tuntuu monilla menevän toi sana vähän solmuun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset. Huomaan itsekkin kirjoittavani sujuvasti molemmilla tavoilla. Yritän muistaa karsia toisen pois. Kiitokset palautteesta :)

      Poista
  2. Ompa herkullisen näköiset ja helpot! Kokeiluun menee viikonloppuna =D Kiitos, ja tulipas äänestettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Tämän haasteen myötä itseasiassa itsekkin tajusin kuinka monikäyttöisiä ja helppoa hätävaraa riisikakut ovat :)

      Poista

© Tinskun keittiössä ja Tyynen kaaMaira Gall