Sangriassa maistuu karpalo


Sangriassa maistuu nyt karpalo!
Meillä sangria kuuluu ehdottomasti kesään ja hyvässä seurassa nautittavaksi. Tänä kesänä hyvät säät ovat olleet vähän kortilla, mutta loistavaa seuraa on onneksi riittänyt :)

Sangria reseptejä on taas varmasti yhtä monta kuin on tekijääkin. Minun mielestä sanriaan kuuluu ehdottomasti kirsikka ja kirsikalle tämänkin sangriareseptin piti alunperin perustua.

Kävipä sitten niin, että saareen lähtiessä kirsikkamehupurkin sijasta nappasin mukaan vahingossa karpalomehun. Pienen itseäni syyttävän sadattelun jälkeen päätin, että nyt sitten sangria tehdään suomalaistuneempana versiona karpalomehuun ja piste.
Lopputulos oli itseasiassa parempaa kuin koskaan ennen. Karpalo ja punaviini sopivat loistavasti yhteen. Oikeastaan tästä tuli sellainen loppukesän juoma. kesäinen, mutta siinä on jo aavistus syksyn makuja.
Seuraavalla kerralla aijon lisätä sangriaan myös vähän kanelia...syksymmällä ehkä ripauksen chiliä.


Tarkan ohjeen ja mittasuhteet löydät Bonnen reseptisivuilta. Nopein reitti on klikkaamalla Tästä.
Bonnen sivuilla on nyt myös paljon uusia muitakin drinkki ja juomavinkkejä. Käykäähän kurkkaamassa :)









PRINT RECIPE

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Tinskun keittiössä ja Tyynen kaaMaira Gall