Porsaan ulkofilee ja pippurinen sinappikermakastike

Tämä resepti on todella helppo ja nopea.




Tarvitset 4. lle
  • porsaan ulkofilepihvejä
  • mustapippuria
  • suolaa
  • voita tai oliiviöljyä paistamiseen


Kastikkeeseen:
  • 2 dl kermaa
  • 0.5 dl vettä
  • 2 tl kookos tai palmusokeria, tai muuta tummaa sokeria.
  • (1 rkl konjakkia tai wiskiä)
  • 2 rkl sinappia
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 tl rouhittua rosepippuria
  • 1/3 osa lihaliemikuutiota murskattuna, fondia tai 2 tl soijakastiketta
  • 1 tl kuivattua tinjamia tai rakuunaa


Mausta fileet kevyesti mustapippurilla ja suolalla molemmin puolin. Painele reilusti fileitä sormin, jotta mausteet menevät kunnolla lihan syihin.


Sekoita kaikki kastikkeen ainekset sekaisin hyvin sekoittaen. 

Laita pihvit kuumalle pannulle ja ruskista pihvin toinen puoli kauniin ruskeaksi. Käännä pihvit. Ruskista hetki ja kaada päälle kastike. Sekoita ja hauduta noin 15 min.
Suurusta tarvittaessa ja tarkista suolan määrä.

Tarjoile vaikka paistettujen kirsikkatomaattien kera. Ohjeeseen klikkaamalla Tästä

Vinkki: Valmista kastike erikseen ja grillaa pihvit.

PRINT RECIPE

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Tinskun keittiössä ja Tyynen kaaMaira Gall